Om os

Anne Mette

Ledelses- og stress coach

Anne Mette har læst psykologi på Århus Universitet og dette præger også hendes tilgang til opgaverne. Hun tager udgangspunkt i hvad man forskningsmæssigt ved, der er evidens for. Hendes fokus er, at tale stress ned på et niveau, hvor det bliver håndterbart. Noget vi kan gøre noget ved! ”Oplysning og handlemuligheder er vejen frem” siger hun.

Anne Mette har som coach har en haft mere en 1.000 stress-ramte borgere i forløb. Derudover har hun undervist og coachet ledere i Danmark.

MICHAEL 

Coach, kostvejleder og fysisk træner med 20 års professionel erfaring og løbende uddannelse.

Forfatter til bogen Drop Vægten

Sundhedscoach og idemand ved Radio Viborg Slanker Midtjylland genenm 8 år

13 år som fysisk træner i Superligaen, Dame og Herreligaen i håndbold.

og meget mere….

”Jeg kan godt li´, når der kommer en mand, der ikke er bange for selv at smøge ærmerne op”

Ordene kommer fra den tidligere træner i Viborg F.F., Ove Christensen, som har haft stor glæde af Michael Knudsen som fysisk træner i klubben.
”Det er netop hér, Michael Knudsen skiller sig ud fra mængden af eksperter. Alt hvad han taler om, har han prøvet på egen krop. Der er overensstemmelse mellem ord og handling, og det gør ham – i mine øjne – til en stærk rollemodel.
Michael er et menneske, som er god til at motivere. Han formår at skabe et inspirerende miljø, hvor kompetente mennesker får lyst til at virke. Han er en dygtig kommunikator, som er nysgerrig efter at tilegne sig viden og færdigheder – men vigtigst af alt er han er god til at få sit budskab ud.”

Ove Christensen

Tidligere træner, Viborg F.F.

”Michael er god til at vende tingene på hovedet!”

Mødet med Michael Knudsen har gjort en mærkbar og vedvarende forskel for håndboldspiller, Rikke Skov.

”I den periode, Michael var fysisk træner i klubben, var jeg i min bedste form nogensinde.
Jeg oplevede en bedre restituering og et langt større overskud generelt. De ernæringsmæssige ændringer, han introducerede os for, var enormt simple og skabte hurtige resultater. For mig var det en fantastisk forandring, og den måde at tænke og leve på har fulgt mig siden dengang.
Michael har en særlig evne til at møde folk i øjenhøjde og inspirere til at prøve nye ting i stedet for at udstikke forbud. Han gør det hele meget enkelt og letforståeligt og evner at vende tingene på hovedet, så de giver super god mening for modtageren.”

Rikke Skov

Tidligere professionel håndboldspiller

”Michael er en gave til enhver virksomhed”

”Jeg skal cykle til Cannes om 9 måneder, og det skal du hjælpe mig med!”

Sådan lød ordene fra Allan Henneberg, medejer af CIM A/S, da han i 2009 satte Michael Knudsen stævne for få den optimale vejledning.
”Jeg skulle smide en del kilo. Der skulle ske noget, og da Michael tidligere havde lavet sundhedstjek og holdt foredrag i vores virksomhed, var han det oplagte valg.
Mit cykelprojekt blev starten på et langt træningsforløb, som endte med, at Michael tilbød mig at cykle med de første fem dage ned til Harzen. Siden har vi cyklet en længere tur på 1-2 uger sammen hvert eneste år.
Michael og hans kæmpe faglige viden udgør en fantastisk katalysator. Samtidig er han en person, man kan have blind tillid til, hvilket jo er altafgørende i et samarbejde om at skabe blivende livsstilsændringer.
Derudover er Michael sådan én, der ser og lugter tingene før alle andre. Alle sanser er åbne hos ham – både i forhold til omgivelser og mennesker, og det formår han at drage ind i sit arbejde på sin helt egen måde.
Så hvis man som virksomhedsejer gerne vil øge trivslen hos sine medarbejdere – er Michael ganske enkelt en gave – som person og som faglig kompetence.”

Allan Henneberg

Medejer, CIM A/S

Vi vil så gerne høre fra dig

KONTAKT OS

MAIL

Vi vil så gerne høre fra dig, og svare på dine spørgsmål - så send os bare en mail

mk@egnite.dk

TELEFON

Har du spørgsmål eller bare interesseret i at høre mere, så ring gerne til os

+45 26 23 79 05

KONTOR

Skal vi mødes ?
Så er du velkommen til en kop kaffe og en snak på vores kontor

Lundvej 58, 8800 Viborg