BRUG FOR EN LIVSSTILSÆNDRING?

6-pack er det bedste, du kan give dig selv, når du har et mål om at få mere ud af dit liv.
Mere overskud. Mere energi. Mere livsglæde. Et år, hvor du forkæler dig selv,
og hvor du vil blive den bedste udgave af dig selv.

6-pack er det bedste, du kan give dig selv, når du har et mål om at få mere ud af dit liv. Mere overskud. Mere energi. Mere livsglæde. Et år, hvor du forkæler dig selv, og hvor du vil blive den bedste udgave af dig selv. 

6-PACK KORT FORTALT

HOLD PÅ 6

Du bliver grupperet med fem andre med samme mål. Sammen skal I gennemgå store forandringer i jeres liv!

365 DAGE

6-Pack strækker sig over en periode på et år. Og vi kan godt garantere at det bliver spændende og lærerigt.

FORANDRING

Du vil opleve store forandringer i dit liv – opleve at få energien tilbage og evnen til at fokusere på det du værdsætter.

UNDER OG EFTER TRÆNING PRODUCERER VI BL.A. BELØNNINGSHORMONET DOPAMIN OG GLÆDESHORMONET SEROTONIN. DERFOR BLIVER DET EN GAVE OG EN GLÆDE AT TRÆNE.

I 6-pack skruer vi ekstra op for glæden ved at træne. Du vil opleve stor forskellighed i træningen fra gang til gang – vi glæder os til at inspirere dig!
I 6-pack træner vi fordi det giver os værdier som fx glæde, øget selvværd, mere overskud og mere ro i hovedet. Vi træner kort sagt for at blive den bedste udgave af os selv, så vi kan have mere overskud til andre – derhjemme og på jobbet.

ET SUNDT NETVÆRK

Foruden at have fokus på en række sundhedsmæssige perspektiver, vil vi også arbejde målrettet med  seksmandsgruppen. I kommer til at tilbringe mange timer sammen og det vil med sikkerhed give jer tætte bånd og stærke netværksrelationer.

DEN UGENTLIGE TRÆNING VÆRETAGES AF KOMPETENTE TRÆNERE MED MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR FYSISK TRÆNING.

Under hele forløbet vil der være to ugentlige fællestræninger sammen med Michael Kragh Knudsen, som er fysisk træner, coach og kostvejleder samt Brian Plougmann, som er fysisk træner og fysioterapeut med speciale i løb. Alle fællestræninger foregår i naturen og derudover vil der være månedlige 6-pack udfordringer i 6-pack Room med eksklusivt træningsudstyr, hvor vi kan se dine fremskridt.

Det er ikke ny viden at træning og god kost er godt for os. Det nye er måden, du får det på, med 6-pack.
Vi vil træne så meget som muligt udendørs, men også i vort eget 6-pack Room. Her får du den månedlige 6-pack Challenge, hvor du virkelig kan se dine fysiske fremskridt fra gang til gang. Har du behov for at komme ned i vægt, får du den kyndige hjælp, du har brug for.
Vejen til et varigt vægttab begynder i 6-pack. Vi har den nyeste viden om sund vægt, motiverende tips og sunde kostplaner til et effektivt vægttab.
Det bliver altsammen en eventyrlig og fantastisk rejse.

BRUG FOR EN LIVSSTILSÆNDRING??

NØGLEN TIL SUCCES

Vores mange års erfaring med at skabe livsstilændringer har vist, at det oftest kræver et længerevarende fokus og bevidsthed. Det kræver inspiration, selvindsigt, opmærksomhed, udfordringer, nye kundskaber og opbakning og sandsynligvis mere end det.

I 6-pack har vi taget højde for ovenstående. Netop derfor får du din egen coach, Kokkeskole med Michelin kok, engagerende trænere og kostvejleder samt udfordinger og oplevelser.

COACHING V/Coachconnexion

Du tilbydes 10 coaching sessioner med Anna Maria Johansen fra Coachconnexion. Du vælger selv om det skal være personlig coaching eller fokus på dit erhverv.

KOKKESKOLE V/Thomas Walbon

Fire gange mødes vi i køkkenet sammen med michelinkok Thomas Walbom med efterfølgende spisning med din bedre halvdel. Vi skal lære at tilberede sunde og velsmagende retter.

OPLEVELSER Fire store oplevelser

Forløbet inkluderer fire store oplevelser, To dage med Mindfullness i naturen. En tur til verdens længste trappe ved Lysefjorden i Norge. Hald Sø Challenge samt 5 Peaks i USA!

Det handler ikke bare om at forbedre din form – du får redskaber til en effektiv livsstilsændring

6-PACK ROOM ER ET UNIKT STED FOR ALLE SOM DELTAGER. ET FRIRUM MED PLADS TIL TRÆNING OG FORDYBELSE.

I 6-pack Room får vi to romaskiner, to cykler og to crosstrainere samt udstyr til at kunne lave den vigtigste form for styrketræning.

Det er her vi laver 6-pack Challenge hver måned, hvor vi noterer fremskridtene fra gang til gang. Vi har et køkken, hvor vi spiser morgenmad sammen, inden vi tager på arbejde, de morgener vi træner derinde.

Ugentlige træningstider:

Gruppe 1:

Mandage kl. 16.00 & torsdage kl. 06.30

Gruppe 2:

Mandage kl. 17.15 & fredage kl. 06.30

Gruppe 3:

Tirsdage kl. 06.30 & torsdage kl. 16.30

Vi vil så gerne høre fra dig

KONTAKT OS

MAIL

Vi vil så gerne høre fra dig, og svare på dine spørgsmål - så send os bare en mail

mk@egnite.dk

TELEFON

Har du spørgsmål eller bare interesseret i at høre mere, så ring gerne til os

+45 26 23 79 05

KONTOR

Skal vi mødes ?
Så er du velkommen til en kop kaffe og en snak på vores kontor

Lundvej 58, 8800 Viborg