DROP VÆGTEN

– Det er dine valg der tæller

Bryd dit tankemønster

Bogen “Drop vægten” er en bog skrevet af min samarbejdspartner Hans-Henrik Nielsen og jeg. Vi har kendt hinanden i en lang årrække og har samarbejdet om et utal af projekter inden for vægttab, træning, mentaltræning og meget mere.

Målet med denne bog er, at du bliver din egen bedste ekspert. Når du ikke er afhængig af skiftende eksperter, men fungerer som din egen ekspert, har du størst mulig chance for succes med et vægttab. Et vægttab er nemlig ikke “bare” et vægttab. Det er en livsstilsændring. Og en livsstilsændring skal være lige præcis på den måde, der passer DIG.

Bogen der giver dig rådgivning frem for restriktioner

Amet consectetur adinisci modi temsora incidunt labore dolore masnam aliruam volustatem enim minima veniam nostrum exercita tionem ullam cornoris suscihit labori aliruid commodi conseruatur autem resreh enderit volustate velit esse nihil conser illum dolorem.

Anim laborum omnis natus voluntatem accus antium dolor exceur sante monar sonato emrue totam aseriam earue illo inventore veritatis architecto beatae vitae dicta exslicabo enim ipsam volus.

Hvem er Michael Knudsen?

Jeg har en baggrund som kostvejleder, livsstilsomlægger, coach og fysisk træner i bl.a. Superligaen og Viborgs succesfulde håndboldkvinder. Til dagligt arbejder jeg med private og erhverv, der ønsker et større overskud i sin hverdag, mere motivation og meget mere.

Hvem er Hans-Henrik Nielsen?

Hans-Henrik har siden 1997 arbejdet med stress, trivsel og mentaltræning for bl.a. virksomheder, ledere og eliteidrætsudøvere. Hans-Henrik er forfatter til bøgerne “Det er tanken, der tæller” og “Stress – drøber eller drivkraft”.